Carlo kent goede start van het laatste weekend

28-09-07

De eerste dag op het circuit van Oschersleben was een goede voor de 21-jarige coureur, rijdend voor Van Amersfoort Racing. Carlo kende een goede start van het weekend onder wisselvallige omstandigheden.

Carlo: “Het was een regenachtige dag. Tijdens de eerste training regende het en begonnen we op een natte baan. Gedurende de sessies werd het droger en verbeterde vrijwel iedereen zijn tijd. Ik kon mijn tijd op het einde helaas niet verbeteren omdat ik een vlakke kant op mijn band had gereden, daardoor moest ik genoegen nemen met de vierde plaats.”

“De tweede training was droog en ik begon mijn eerste run op gebruikte banden. Ik heb de gehele sessie snelste gestaan en was ruim een halve seconde sneller dan de nummer twee Chinosi. Tegen het einde van de training begon het weer te regenen waardoor ik snelste bleef. Op droog ziet het er erg goed uit, in de regen moet we ons nog zien te verbeteren, al gaat het zeker niet slecht. Op een natte baan zit alles hier heel dicht bij elkaar.”

Voor de rest van het weekend wordt vooral regen verwacht, met uitzondering van zondagmiddag waar het mogelijk droog zou kunnen zijn.

<- Back to: News

WEBLOG

01-10-12 Weider Honda slips back in mixed conditions »

Carlo van Dam and Takashi Kogure finished ninth with their Honda HSV-010 in today’s Kyushu 300 KM...[more]

[more] »