Carlo van Dam komend weekend actief op Bavaria City Racing

14-08-07

Komend weekend zal Carlo van Dam actief zijn tijdens Bavaria City Racing in Rotterdam. Aanstaande vrijdag en zaterdag zal Carlo te zien zijn in de RaceSalon in Ahoy Rotterdam en zondag tijdens Bavaria City Racing komen er demonstraties met zijn Formule 3-wagen. De demonstratie zal plaatsvinden tijdens het voorprogramma dat begint om 12:30 uur tot 14:00 uur.

De fans die in Zuid-Holland wonen kunnen Carlo deze week ook op televisie aanschouwen. TV Rijnmond zendt de gehele week tijdens het sportnieuws een item uit over Carlo van Dam die hierin uitleg geeft over de technische aspecten van zijn Formule 3-wagen van Van Amersfoort Racing.

Morgen, woensdag 15 augustus, is er eveneens op TV Rijnmond een reportage te zien tijdens het sportnieuws. De reportage is door TV Rijnmond afgelopen weekend gemaakt tijdens het Formule 3-weekend in Assen waar Carlo twee pole positions en twee overwinningen op zijn naam wist te schrijven. Het sportnieuws begint vanaf 17:15 uur en zal elk uur herhaald worden tot en met donderdag 16 augustus 17:00 uur.

Kom dus absoluut zaterdag en zondag naar Rotterdam om dit grootste autosportevenement op Nederlandse bodem niet te missen!

<- Back to: News

WEBLOG

01-10-12 Weider Honda slips back in mixed conditions »

Carlo van Dam and Takashi Kogure finished ninth with their Honda HSV-010 in today’s Kyushu 300 KM...[more]

[more] »