Carlo van Dam te gast bij Nationaal Sponsoring Event in Ahoy Rotterdam

14-09-07

Carlo van Dam zal aanwezig zijn bij het Nationaal Sponsoring Event dat op dinsdag 9 oktober aanstaande wordt gehouden in Ahoy Rotterdam. De huidige leider in de ATS Formule 3-Cup zal op deze beurs onder andere de groeiende interesse van het bedrijfsleven in de autosport onder de aandacht brengen. Ook zal zijn trouwe sponsor Legamaster zich presenteren. De beurs is geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur.

De successen die de S-T-A-R-T-coureur momenteel in het Duits Formule 3-kampioenschap boekt heeft de Nederlander bepaald geen windeieren gelegd. De Vlaardinger staat door zijn goede prestaties (7 overwinningen, 9 polepositions, 5 snelste raceronden en 12 podiums) flink in de spotlights. Niet voor niets dat steeds meer ondernemers de autosportcarrière van de 21-jarige coureur ondersteunen. Naast informatie op het gebied van sponsoring en netwerken biedt het Nationaal Sponsoring Event 2007 een uitgelezen mogelijkheid om de Van Amersfoort Racing-coureur beter te leren kennen.

Het Nationaal Sponsoring Event 2007 is een initiatief van Van der Pluijm Sponsoring. Samen met de initiatiefnemer Peter van der Pluijm zal Carlo van Dam dinsdag 18 september aanstaande te gast zijn bij de Rotterdamse TV-zender RNN7. Carlo zal op het lokale TV station terugblikken op zijn succesvol verlopen Formule 3-seizoen en alvast vooruitkijken naar het Nationaal Sponsoring Event in Ahoy Rotterdam.

<- Back to: News

WEBLOG

01-10-12 Weider Honda slips back in mixed conditions »

Carlo van Dam and Takashi Kogure finished ninth with their Honda HSV-010 in today’s Kyushu 300 KM...[more]

[more] »