Derde plaats voor Carlo in race op zaterdag

15-09-07

Na de kwalificatiesessies van vanochtend waren er nog meer activiteiten voor Carlo van Dam. Zoals gewoonlijk wordt op zaterdag ook al de eerste race van het weekend verreden. Een belangrijke wedstrijd aangezien de Vlaardinger in principe al kampioen zou kunnen worden.

Dat gebeurde echter nog niet vanwege problemen met de wagen en concurrent Vervisch die erg goed bleek tijdens de race. Vietoris won de race voor Vervisch en met wat geluk kwam Carlo op de laatste podiumplek terecht.

Carlo: “Het ging niet echt helemaal lekker. Ik had een elektronisch probleem al voor de start. De voorbereiding zoals normaal was er nu niet vanwege de problemen. Tijdens de opwarmronde reden er twee auto’s op elkaar waardoor er een herstart moest komen. Ook tijdens de herstart kwam ik niet goed weg vanwege de problemen. Ik kon totaal niet in mijn ritme komen en de jongens voor me niet bijhouden. Verdonck crashte bovenop een achterblijver en daarna in de muur waardoor ik op het podium kwam. Ik heb mijn punten gescoord maar hoop dat het morgen echt beter gaat.”

<- Back to: News

WEBLOG

01-10-12 Weider Honda slips back in mixed conditions »

Carlo van Dam and Takashi Kogure finished ninth with their Honda HSV-010 in today’s Kyushu 300 KM...[more]

[more] »