Uitzendbureau InAxtion hoofdsponsor Formule 3-coureur Carlo van Dam

30-08-07

Carlo van Dam staat ruim aan kop van het Duits Formule 3 kampioenschap met zes overwinningen, negen pole-positions en 23 punten voorsprong. Toch stond zijn kampioenschap op de tocht. Van Dam miste nog een hoofdsponsor om het seizoen af te maken. Uitzendbureau InAxtion gaat Van Dam helpen om kampioen te worden. Het technisch uitzendbureau heeft, met het oog op talent, een sponsorcontract gesloten met Van Dam voor de laatste drie races in Assen, Sachsenring (Duitsland) en Oschersleben (Duitsland).

Afgelopen maand sponsorde InAxtion het Spyker Formule 1-team bij Bavaria City Racing in Rotterdam. “Dat hebben onze medewerkers en relaties enorm gewaardeerd. Daarom hebben we besloten om door te gaan met het sponsoren van de autosport. Deze keer wat verder naar het oosten van Nederland en Duitsland, omdat we daar twee nieuwe vestigingen hebben geopend”, aldus InAxtion-directeur Hans de Regt.

Carlo van Dam: “Ik heb Hans en InAxtion leren kennen tijdens de RaceSalon en Bavaria City Racing. Ik vind het echt geweldig dat InAxtion het vertrouwen in mij heeft uitgesproken. We hadden binnen anderhalve week de sponsoring rond en hun enthousiasme is grenzeloos!”

InAxtion richt zich als uitzendorganisatie specifiek op de technische sector en is in haar niche marktleider. De circa 650 medewerkers van InAxtion zijn gedetacheerd bij bedrijven in de scheeps-, machine- en utiliteitsbouw, lichte industrie, pharmaceutische industrie, offshore en petrochemie.
InAxtion heeft naast de hoofdvestiging in Dordrecht ook vestigingen in Schiedam, Helmond, Terneuzen, Amsterdam en Antwerpen. Zeer recentelijk heeft InAxtion ook een vestiging geopend in Zwolle en één in Bochum, Duitsland.

<- Back to: News

WEBLOG

01-10-12 Weider Honda slips back in mixed conditions »

Carlo van Dam and Takashi Kogure finished ninth with their Honda HSV-010 in today’s Kyushu 300 KM...[more]

[more] »