Van der Pluijm Sponsoring gaat Carlo van Dam ondersteunen

17-03-07

Van der Pluijm Sponsoring gaat Carlo van Dam ondersteunen bij zijn zoektocht naar sponsors. Het in sponsoring gespecialiseerde advies en managementbureau is de laatste jaren ook in de autosport met succes actief en ziet in Carlo van Dam een groot talent die met steun van het bedrijfsleven binnen enkele jaren kan doorgroeien naar de absolute top van de autosport, de Formule-1.

Algemene informatie
Van der Pluijm Sponsoring is een landelijk werkend en in sponsoring gespecialiseerd advies en managementbureau. Wij adviseren en begeleiden het bedrijfsleven bij de inzet van sponsoring als onderdeel van een te voeren marketingcommunicatiebeleid.
Daarbij adviseren wij bedrijven bij de besteding van hun sponsorbudget, doorlopen met hen het hele traject, doen vooronderzoek en begeleiden indien gewenst de uitvoering.
Tevens geeft Van der Pluijm Sponsoring advies en begeleiding aan organisaties, verenigingen, instanties en individuele sponsorzoekende. Door onze relatie met het bedrijfsleven kunnen wij sponsorzoekende veelal met succes begeleiden bij het selecteren van mogelijke sponsors, het leggen van kontakten en het voeren van onderhandelingen.

Voor meer informatie:
Advies en Managementbureau Van der Pluijm Sponsoring
Jan de Baanlaan 78
3201 KR Spijkenisse
Tel: 0181-612802
Website: www.vanderpluijmsponsoring.nl
E-mail: info@vanderpluijmsponsoring.nl

<- Back to: News

WEBLOG

01-10-12 Weider Honda slips back in mixed conditions »

Carlo van Dam and Takashi Kogure finished ninth with their Honda HSV-010 in today’s Kyushu 300 KM...[more]

[more] »